woensdag 4 mei 2016

Afsluiting seizoen 2015 - 2016

Dinsdag 3 mei 2016. De eerste dinsdag in mei de gebruikelijke jaarvergadering en afsluiting van het seizoen. Naast de gebruikelijke agendapunten enkele bijzonderheden.


De eindstanden zijn bekend en de prijzen zijn uitgereikt.
Eindstand groep 2.
Nummer 1 groep 2: Gerhard Woolderink.
Nummer 2 groep 2: Eddy Veneman
Nummer 3 groep 2: Jan Oude Vrielink en Mandrik Groot Baltink.
Twee mensen gelijk geĆ«indigd is uniek.
Beide spelers evenveel punten en evenzovele wedstrijden.
Het onderlinge resultaat was ook gelijk waardoor er besloten is beide spelers een prijs te geven.
Eindstand groep 1.
Op de 1e plaats: Henk Veneman.
Op de 2e plaats: Fred Niezink.
Op de 3e plaats: Martin Dollen.


Henk Veneman is kampioen van Wierden; voor hem de vijfde keer! De verslagen heeft u kunnen lezen en zijn nog steeds terug te vinden op onze site. Zeer spannend dit jaar en met maar 1 puntje verschil kampioen worden ... je zult maar tweede zijn.
Zeker nogmaals noemenswaardig is het kampioenschap van ons tweede team in de tweede klasse. Alle wedstrijden gewonnen! Nogmaals van harte gefeliciteerd en komend seizoen is ons tweede team te bewonderen in de eerste klasse. Rijssen en den Ham ... we komen er aan.
Dan vond er een bestuurswisseling plaats. Gerhard Woolderink stopt als penningmeester van damclub Wierden. Daardoor was er een vacature in het bestuur; deze vacature is ingevuld door Mandrik Groot Baltink. De taken binnen het bestuur zullen herverdeeld worden zodat er een nieuwe penningmeester komt. Daarover binnenkort meer.
Dit jaar bestaat damclub Wierden ook 40 jaar! Dat zullen wij met de leden gaan vieren op vrijdag 7 oktober aanstaande. Deze datum kunnen de leden alvast reserveren. Ook daarover binnenkort meer.
Tot slot nog even aandacht geschonken aan de WIEZO damsimultaan op vrijdag 15 juli 2016. Ook dit jaar zal Marino Barkel weer worden benaderd en hopen wij dat er dit jaar wel gespeeld kan gaan worden.
Het nieuwe seizoen begint weer op dinsdag 6 september 2016.
Hieronder nog enkele foto's.


Ledenvergadering DC Wierden


Jan Oude Vrielink
 
De nummer 1 feliciteert de nummer 2

Kampioen seizoen 2015 - 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten