woensdag 15 april 2015

Ronde 31; klepperdeklep


M. Groot Baltink – A. Hakvoort 0-2
M. Groot Baltink – J. Vos 1-1
M. Dollen – H. Veneman 0-2
G. Stam – E. Veneman 0-2
H. Pierik – J. Schuttevaar 2-0
J. Oude Vrielink – G. Woolderink 0-2

Met nog 1 wedstrijdavond te gaan is de stand als volgt:

1. H. Veneman, 890 punten uit 24 wedstrijden
2. J. Veneman, 700 punten uit 24 wedstrijden
3. G. Stam, 667 punten uit 23 wedstrijden
4. J. Schuttevaar, 590 punten uit 24 wedstrijden
5. J. Vos, 584 punten uit 23 wedstrijden
6. M. Dollen, 580 punten uit 23 wedstrijden
7. G. Woolderink, 538 punten uit 24 wedstrijden
8. M. Groot Baltink, 488 punten uit 23 wedstrijden
9. E. Veneman, 367 punten uit 24 wedstrijden
10. J. Oude Vrielink, 353 punten uit 21 wedstrijden
11. A. Hakvoort, 341 punten uit 11 wedstrijden
12. H. ten Cate, 280 punten uit 18 wedstrijden
13. H. Pierik, 252 punten uit 22 wedstrijden
14. H. Smit, 180 punten uit 13 wedstrijden
15. J. Zomer, 0 punten uit 1 wedstrijd

Op de een na laatste speeldag was het erg onrustig in Wierden.
De vreemdste zaken verschenen op het bord, ja niet op 1 bord maar op meerdere. Last van lentekriebels zullen we maar zeggen.

Wat de denken van Mandrik. Hij ging even zitten om tegen Albert en Janet veel punten te scoren. In eerste instantie moest Albert simultaan spelen maar toen deze zag waartegen zonk hem de moed in de schoenen. Geen probleem zei Mandrik, dat doe ik wel fff. Nou, de start was flitsend! De stenen rammelde op de beide borden waarbij vooral Albert overbluft moest worden. Maar ja, Hakkie had het door en bleef ijzig kalm ... Een voorpost van Mandrik werd vakkundig soldaat gemaakt en wat Mandrik ook probeerde ... Hakkie bleef rustig en speelde het gewoon fff uit. Ondertussen had Janet na een lange rookpauze Mandrik tot remise gedwongen. Met andere woorden toch nog een paar punten. Maar alle gekheid op een stokje ... doe het maar simultaan spelen.
Onze topambtenaar uit een naburige gemeente zou de nieuwe kampioen fff verslaan. Na zich zelf enkele uren gemarteld te hebben gaf hij moedeloos op ... nou ja hij heeft inmiddels voer zat voor het jaarverslag van de damclub. Of niet dan ...
Gerrit tegen Eddy werd een 'duister' potje. Letterlijk en figuurlijk. Wat daar in dat donkere hoekje gebeurde zal ik hier maar niet beschrijven ... Gerrit verloor en ging via de achterdeur naar huis!
Harrie tegen die sluwe vos Schuttevaar ... Ja Jan, Harrie werkte er even vlotjes mee af. Ken je het gezegde ... wie een kuil graaft voor een ander? Juist ... dat gebeurde dus.
En dan Gerhard tegen Jan uut Alemloooooo. Gerhard was er op gebrand ... fff vlotjes afwikkelen. Even de club tot rust manen want het was weer rumoerig en om 21:23 uur kon Jan gedesillusioneerd naar huis. Afgewikkeld ... einde oefening. Dit ging weer met zoveel kabaal vergezeld dat de voorzitter de heren toch even moest manen om zachtjes te doen want er waren enige spannende partijen bezig.

Volgende week nog een laatste ronde en dan gaan wij het seizoen afsluiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten