zondag 18 oktober 2020

Pas op de plaats.

Afgelopen woensdag 14 oktober zijn de nieuwe regels en beperkingen in werking getreden om het coronavirus in te dammen. Deze maatregelen gelden voorlopig 4 weken (tot en met 11 november 2020) waarbij na 2 weken er een herziening komt.

Als bestuur hebben we daarover overleg gehad en gezondheid is ons allemaal erg belangrijk. Als bestuur nemen we dan ook onze verantwoordelijkheid naar de leden toe en we hebben het volgende besloten:

  1. We gaan de komende 4 weken niet fysiek dammen. Dit zijn dus de data: dinsdag 20-10 / 27-10 / 3-11 / 10-11.
  2. Voorlopige herstart hebben we bepaald op dinsdag 17 november 2020, maar we zullen hier t.z.t. nader over informeren.

Dat je nu de komende tijd niet naar het Ontmoetingscentrum kunt gaan wil niet zeggen dat je niet kunnen dammen. We willen jullie wijzen op de mogelijkheid om thuis te kunnen oefenen of zelfs wedstrijden te spelen.

De KNDB heeft namelijk een mooie damsite ontwikkeld waarop je kunt spelen, namelijk: https://lidraughts.org/. Op onze damsite onder de links vind je deze. (Dammen online)

Je kan meedoen aan diverse wedstrijden maar je kunt ook zelf een wedstrijd klaarzetten en gaan spelen tegen iemand van onze eigen club. Je moet dan even nagaan wie er een account heeft aangemaakt en hoe iemand anders zich noemt op deze site. Instructie heeft eenieder via de mail gehad.

Mochten er nog vragen zijn dan horen we dat graag.

Blijf gezond en blijf spelen al was het maar digitaal!

Met vriendelijke groet,


Het bestuur Damclub Wierden


Geen opmerkingen:

Een reactie posten