dinsdag 27 december 2016

Sneld(r)amkampioenschap Wierden

Dinsdag 20 december werd weer het beroemde en wereldwijd befaamde sneldamkampioenschap van Wierden gehouden. In twee poules werd gestreden om de eerste plaats waarna in de finale beslist werd wie weer een jaar lang zichzelf sneldamkoning  van Wierden mag noemen. In de eerste poule eindigde Albert Hakvoort als eerste; in de tweede poule werd Mandrik Groot Baltink eerste.


De finale van deze avond begon met de gebruikelijke afleidmanoeuvres. Maar Appie hield de focus en liet zich niet indoctrineren door het Rijssens spraakgeweld. Aan het bord met de 100 velden moest het gebeuren! Mandrik probeerde het wel maar Albert haalde zijn titel terug die Eddy vorig jaar binnenhaalde.


Voorafgaand aan dit toernooi werden er nog clubfoto's gemaakt ter ere van het 40 jarig jubileum. Alle leden waren aanwezig en zo kon het fotoschieten gebeuren. Aan het bestuur de moeilijke taak de mooiste foto uit te zoeken en af te laten drukken voor alle trouwe leden. Te zijner tijd zullen ook deze foto's op deze site te bewonderen zijn.
Dank aan onze fotograaf: Marthijn Woolderink.
Neem eens een kijkje op zijn website: www.sitosense.nl. Zeker de moeite waard!


Ook vermeldenswaardig onze sponsoren van deze avond: Jan Oude Vrielink en Harrie ten Cate. Namens alle clubleden bedankt voor jullie support deze avond.


Rest mij iedereen een goede jaarwisseling toe te wensen en tot ziens op dinsdag 3 januari 2017 a.s.


 

 

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten