woensdag 11 februari 2015

Ronde 22. En de winnaar is ...

Dinsdag 10 februari al weer ronde 22 van de interne competitie. Onze competitieleider had zich zelf vrijaf gegeven en dus kwamen onderstaande wedstrijden uit het speelschema rollen.
  1. Albert Hakvoort - Eddy Veneman   2 - 0
  2. Janet Vos - Jan Schutttevaan   1 - 1
  3. Gerrit Stam - Mandrik Groot Baltink   0 - 2
  4. Jan Veneman - Jan Oude Vrielink   2 - 0
  5. Harrie Pierik - Martin Dollen  1 - 1
  6. Gerhard Woolderink - Harrie ten Cate   0 - 2
Een avond vol verrassingen ...
Allereerst verpletterde Mandrik Gerrit!!! Een damdoorbraak en koekoek ... Gerrit had het nakijken. Ja nog wel even spartelen maar het bad bleef koud! Te vroeg gepiekt Gerrit? Of is Mandrik toch gewoon een lastige jongen ... zeg het maar.
Verrassing 2 aan bord 26 ... Harrie wint van Gerhard. Ja, Gerhard stond wel een steen voor maar dat is nog geen winst! Vol overtuiging ging Harrie de strijd aan en zie ... een verrassende ontknopping en geheel verbouwereerd bleef Gerhard met lege handen achter. Slecht geslapen denk ik. Vooral als je er na die tijd achter komt dat je toch relatief eenvoudig had kunnen winnen ...
Dan Jan tegen Jan. De weledegeleerde heer uit Almelo begon vol vuur aan de wedstrijd. Na een bevlogen analyse van de wedstrijd van vorige week had ik al een beetje medelijden met onze oud voorzitter. Maar goed, als Jan V. begint te zuchten en te mopperen dat hij het niet meer ziet DAN MOET JE OPPASSEN!!! Hoe vaak moet ik het nog zeggen ... Jan uit Almelooooo trapte er met open ogen en. Houdoe en bedankt zeggen ze dan in Lampegat!
Albert tegen Eddy was ook al een topper ... Eddy maar loeren ... steentje voor? Maar ja Appie geeft niets kado en daar kwam Eddy iedere keer net op tijd achter. Iedere keer? Nee een keer niet maar Eddy was al te laat. Een verkapte hielslag even over het hoofd gezien en einde oefening.
Dan de nachtbrakers. Janet tegen Jan. Ja Janet, 4 om 2 moet toch te doen zijn maar gezien de ingespannen rode koppies werd het toch maar remise. Martin tegen Harrie was ook al zo'n latertje, Een gelijkspel na een avondje zweten maar ach, het bleef relatief rustig aan de andere kant van het bord. Geen windkracht 10 meer alhoewel enig gerommel niet geheel uit de lucht bleef.

De stand krijgt u binnenkort van mij, maar even terugkomen op de titel ...
Wie was nou de winnaar van deze avond? Zeg het maar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten