dinsdag 23 juli 2024

Start nieuwe seizoen 2024 - 2025

 Op dinsdag 3 september 2024 begint het nieuwe damseizoen 2024 – 2025 bij de Damclub Wierden.

Om 19.45 uur zullen de eerste damschijven weer verschoven worden bij het Ontmoetingscentrum Wierden aan de Spoorstraat 7 in Wierden.

Mochten er mensen zijn die interesse hebben in het dammen, u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze clubavond.

De club staat voor een sportief potje dammen waarbij vechtlust en karakter zich afwisselen met sociale contacten. Het damseizoen loopt van september de hele winter door en eind april zal dan blijken wie zich een jaar lang kampioen van Wierden mag noemen en Albert Hakvoort als kampioen opvolgt … of niet.

Hoe leuk dammen is? Ervaar het zelf en kom vrijblijvend 3 avonden spelen. Daarna beslis je of je doorgaat en lid wordt van de gezelligste denksportvereniging van Wierden.

Voor meer informatie over de damclub, maar ook voor actuele standen en uitslagen kunt u een kijken op deze website en in de weekbladen die huis aan huis verspreid worden.

Damclub Wierden presenteert zich op de WIEZO en Trots Tukker Feesten 2024

WIEZO 2024

Damclub Wierden was afgelopen zaterdag 20 juli 2024 weer present op de WIEZO.

Onder stralende weersomstandigheden stonden we samen met onze schaakvrienden uit Wierden met een stand op de braderie. Veel positieve geluiden gehoord en vele wedstrijden gespeeld.

Na afloop hadden we de inmiddels al weer traditionele barbeque bij een van de mensen thuis. Een gezellige afsluiting van het seizoen.

De denksport in Wierden leeft! En hoewel wij niet als sport gezien worden - wie dat bedacht heeft mag zich melden ... - is denksport erg belangrijk. Naast het spelen van wedstrijden is het een sociaal gebeuren waar veel waarde aan gehecht wordt en waar veel vrijwilligers uren in steken om dit mogelijk te maken.

Trotse Tukker Feesten 2024

Op verzoek, en dat honoreren wij graag, komen wij ook weer tijdens de Trotse Tukker feesten, voorheen Agrifair, op vrijdag 23 augustus 2024 om wedstrijden te spelen tegen eenieder die dit wil. Bij mooi weer buiten, bij minder mooi weer binnen in de grote tent. We spelen vanaf 14:00 uur.

Weet je welkom en durf jij de strijd aan?